Asunto- ja kiinteistö­kauppa sekä asunto-osakeyhtiö­asiat

Toimistomme asianajajalla on laaja kokemus asunto- ja kiinteistökauppa-asioista ja niihin liittyvistä riidoista. Asianajotoimistollamme on osaavia ja luotettavia yhteistyötahoja, joita hyödynnetään esimerkiksi rakennusteknisissä kysymyksissä.

Palveluun kuuluu erityisesti myös asunto-osakeyhtiöitä koskevat oikeudelliset asiat. Uusi asunto-osakeyhtiölaki tuli voimaan 1.7.2010, jolla on pyritty selkeyttämään aikaisemmin voimassa ollutta lakia erityisesti yhtiön ja osakkaan vastuukysymysten välillä. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Tampereella ja Pirkanmaalla, mutta sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Asuntokauppa, kiinteistökauppa

Asunto- ja kiinteistökauppa-asiat

Asunto- ja kiinteistökauppojen ollessa usein mittavimpia kauppoja yksilön elämässä, kannattaa sopimuksen laatimiseen käyttää aikaa. Asiantuntevan asianajajan käyttäminen sopimusta laadittaessa maksaa itsensä nopeasti takaisin tulevaisuudessa, kun kaupan kohde on sitä mitä sen pitääkin olla. Aina sopimuksetkaan eivät ole vedenpitäviä vaan jälkikäteen huomataan esimerkiksi puutteita tai vikoja asunnossa tai kiinteistössä. Asunto-ja kiinteistökauppa-asioissa on suositeltavaa ottaa mahdollisimman pian yhteyttä osaavaan asianajajaan, jotta asiakkaan edut voidaan turvata parhaalla mahdollisella tavalla. Asianajotoimistomme on hoitanut monia asunto- ja kiinteistökauppariitoja menestyksekkäästi.

Asunto-osakeyhtiöasiat

Asunto-osakeyhtiöissä riitoja syntyy yleensä osakkaan ja yhtiön välisistä vastuukysymyksissä. Asunto-osakeyhtiöasioissa on myös hyvin suositeltavaa kääntyä osaavan asianajajan puoleen, jotta oikeudet saadaan turvattua, ja kulut saadaan pidettyä kurissa. Asianajotoimistomme on kuitenkin turvanasi loppuun asti myös mahdollisissa oikeudenkäynneissä.

Älä jää yksin, ota yhteyttä lomakkeella!